Kombinationsrejser

Få mest ud af dine sparsomme feriedage ved at kombinere flere destinationer på den samme ferie – det er også denne rejseform, man kalder for kombinationsrejser. Det kan for eksempel være en ø-hop-tur, hvor I besøger flere af de skønne græske øer. Det giver god mulighed for at se flere øer, flere strande, og hvad I ellers ønsker at opleve på jeres rejse.

En kombinationsrejse er også god, hvis I har forskellige ønsker for jeres fælles ferie. Det giver nemlig mulighed for, at alle kan blive tilgodeset, uanset hvor I rejser hen. Hvis I kombinerer rejsen selv, kan I selv bestemme, hvor mange overnatninger I ønsker hvert sted. Det vigtigste er, hvor I vil starte og hvor I vil ende, så der kan købes flybilletter.

Hvad med at leje en bil?

En nem måde at komme godt omkring på, er ved at leje en bil. Bilen står gerne klar i den lufthavn, som du ankommer i, og kan afleveres tilbage i den lufthavn, som du rejser fra. Det giver jer mulighed for at køre gennem Californien, Australien, eller hvor I vælger at rejse hen. Er det tilmed en autocamper, skal I heller ikke bekymre jer om at finde overnatningssteder, og det bliver næppe mere fleksibelt at rejse.

Vælg en planlagt tur

I kan selvfølgelig også vælge en kombinationsrejse, som er planlagt af et bureau. Her bliver I præsenteret for oplevelser og destinationer, som kendere af området har nøje udvalgt, for at give jer en dejlig og varieret ferie. Her får I et helt fast program med inspiration til udflugter og seværdigheder de forskellige steder. Det er en nem måde at rejse på, og I har en detaljeret plan for dagene. Det kan være en rejse til Thailand, hvor I kan opleve storbyliv og mærke den lokale puls i Phuket, men også dase nogle dage på øernes hvide strande med ro og afslapning.

Nogle steder er det oplagt at kombinere rejsen

På nogle rejsemål er det oplagt at kombinere rejsen. Skal I for eksempel en tur til Færøerne, så gælder det jo om at få set nogle af de mange øer. Naturen varierer gradvist fra ø til ø, og selvom I har lejet en bil, vil I bruge en del køretid, hvis I kører af sted fra det samme sted hver dag. Derfor er det oplagt med flere overnatningssteder på rejsen, så I kan sparer køretid, og I stedet bruge tiden på at opleve landet og holde en dejlig ferie.