Bring feriestemningen hjem i haven

Vi kender det alle sammen. Vi har været på en fantastisk ferie og på vejen hjem overvejer vi allerede hvor den næste ferie mon skal gå hen.

Det har været afslappende og beroligende at være væk fra hverdagens stress og jag i en periode.

Men hvorfor ikke bringe denne følelse med hjem i hverdagen?

Det kunne være en drøm at ringe til chefen for at sige sit job op og tage af sted på ferie resten af livet.

Men vi kan selvfølgelig ikke holde ferie året rundt, selvom det kunne være en drøm for mange af os. Derudover kan vi heller ikke forvente sommervejr hver dag alle årets 12 måneder, desværre.

Efter Corona tiderne er vi blevet mere vandt til at være hjemme og holde ferie og det er der faktisk rigtig mange der nyder.

På trods af der bliver snakket rigtig meget om at danskerne er rejselystne og mere sultne efter at komme ud og opleve verden end nogensinde før. Så er der faktisk også de danskere der har fået øjnene op for at blive hjemme i Danmark og holde sommerferie.

Spabad i haven

I disse tider hvor der er meget snak om stress og et ekstra behov for at holde ferie og mere fri fra en travl hverdag er det vigtigt at overveje hvad vi kan gøre i hjemmet for at skabe disse momentvise oplevelser af ekstra afslapning og nydelse.

For at bringe feriestemningen hjem i haven er et spabad en sikker investering.

Her får du et dejligt afslappende afbræk fra hverdagen og kan nyde et koldt glas bobler, mens kroppen bliver godt mørnet igennem af de funktionelle massagedyser der følger med spabadet.

Det varme vand giver en afstressende følelse og får dit blodtryk til at falde samtidig med at dine muskler bliver restitueret.

På den måde får du en bedre nattesøvn og bliver mere veludhvilet til hverdagens stress og jag.

Forskellige typer spabade

Der findes et hav af forskellige typer spabade. Man kan både få indendørs og udendørs og spabade i forskellige størrelser og former.

Det er ikke alle der har brug for eller plads til at installere et spabad til 8 personer i baghaven og i de fleste tilfælde er det heller ikke nødvendigt.

Mange ønsker en stille stund i dejligt selskab med sin sammen lever og har ikke brug for en spa til mere end to personer. Hvor andre har behov for at hele familien kan hoppe op og nyde det varme vand og de skønne massagedyser.

Hvis der er brug for en pool lign oplevelse, med varmt vand og massagedyser, hvor den daglige motion kan inkorporeres, er et Swimspa måske mere noget for dig og din familie.

Der findes et hav af forskellige modeller og noget for enhver smag.

Så gør dig nogle overvejelser omkring hvad dit behov er og tag derefter et kig rundt på nettet efter de mange muligheder du kan finde.

Find en forhandler med et showroom hvor du kan komme ud og se spabadet inden du investere.

På den måde sikre du at du finder den bedste løsning for dig og din familie, så i kan få bragt lidt af feriestemningen hjem i privaten.