Klæder til den sporty mand

En sporty mand kan sagtens klæde sig i bambus 

Der findes alt fra bambus sokker og bambus underbukser til mænd

Kære mand, det er bare om at komme ud i marken eller ud på savannen iført tøj i bambus materialer fra top til tå. Din omverden vil elske dig for det. Bambus er et super skønt materiale, som er lækkert blødt og tilmed flot at se på.

 

Så, når du nu skal ud at løbe i skoven, på stien, i byen, eller hvor du end løber eller motionerer, eksempelvis i fitnesscenteret, så kan du være klædt i bambus og have det for luksus – det lover jeg dig.

 

Bambus som materiale

Hvorfor er bambus særligt godt til sportsmanden?

En sporty mand er en mand, som ikke er bange for at gøre noget godt for sig selv. Han vil gerne prøve nye ting af. Det det du jo godt allerede, kære mand, men jeg vil gerne komme det med det nye lidt nærmere i form af en kort præsentation af et nyt og alternativt materiale, nemlig bambus.

 

Bambus er et rigtig godt materiale, som ikke behøver kunstige sprøjtemidler, da det er en art, som gror meget let. Det er er faktisk en græsart, men den har mange af de samme kvaliteter med hensyn til brug, som mange træsorter har. 

 

Bambus vokser bedst på den sydlige del af kloden, og materialet kræver derfor noget transport for at komme op på den nordlige halvkugle. Det er dog også muligt at dyrke bambus på den nordlige halvkugle, omend produktionen kræver lidt mere her, da bambus gerne vil have meget sol. Det er en meget taknemmelige plante, eller græsart, og kloden elsker den for det. Det vil din udøvende krop også gøre.

Bambus boksershorts

Din underdel vil takke dig for at iføre den disse løse, luftige og kølige boksershort, som dem, der er lavet af bambus materiale. Det er så lækkert og direkte skønt at føle det kølende bambus materiale mod sin hud, navnlig der, hvor det er tættest på kroppen.

 

Det er jo bare at løbe derudaf, at hoppe, at springe, at klatre, at være lige den, du er, i den udøvende krop, du har fået og nu kan betragte som det tempel, du skal gøre noget godt for. Når du ved, at det giver en bedre følelse at svede med et materiale på, som er blødt og rent faktisk føles køligt og tilmed er svedabsorberende, så er det da bare om at komme i gang med at få de bambus boksershorts på.

 

Så, mand, jeg taler til dig. Nu kan du løbe lidt hurtigere, lidt bedre, lidt roligere end før, fordi du med bambus kan optimere dine forhold, helt tæt på kroppen.