3 tips til at undgå at miste smykker på rejsen

Skal du snart på ferie med familien, og har du en plan om at tage nogle af dine herresmykker med på din ferie, kommer vi her med et par gode tips til, hvordan du undgår at miste nogle af dine smykker på din rejse. Med disse tre tips er dine smykker i mere sikre hænder.

1 – Tag ikke smykker på i havet eller poolen

For det første kan det være en rigtig god idé at lade være med at tage dine herresmykker på i swimmingpoolen eller i havet. Det er klart nemmere at finde dem, hvis du mister dem i poolen, sammenlignet med at miste dem i havet, men det kan også ske, at du taber dem i poolen, og du derefter ikke kan finde dem igen. Så tag ikke dine smykker med ud at bade. Der har du jo alligevel heller ikke rigtig brug for dem, så de kan godt vente på hotelværelset i mellemtiden, indtil du er færdig med at være i vandet.

2 – Brug sikkerhedsboksen på værelset til de dyre smykker

Når du er på ferie og bor på hotel, er der som regel også en sikkerhedsboks på værelset. Den er enten med i prisen, eller også kan du betale ekstra for at få adgang til den. Hvis du gerne vil være sikker på, at smykkerne ikke er tilgængelige for hverken indbrudstyve eller sågar personalet på hotellet, kan det være en god idé at lægge dem ind i denne boks, som personer med lange fingre ikke kan få adgang til, selvom de måske har adgang til dit værelse, når du ikke lige er der. Det kan være en god sikkerhedsforanstaltning til at passe på dine smykker.

3 – Lad være med at checke smykker ind med den øvrige bagage

Sidst, men ikke mindst, kan det også være smart ikke at checke dine herresmykker ind med din øvrige bagage. Bagage kan jo tit blive sendt forkert og ikke ende med det fly, du selv er med, og så står du der på din destination uden dine smykker, fordi de er røget med resten af din bagage til den anden side af jordkloden. Har du derimod dine smykker med dig i din håndbagage, følger dine smykker jo med dig, og så skal du bare sørge for at få din håndbagage med ud af flyet.

Smykker gør dig elegant – også på ferien

Det er forståeligt, hvis du gerne vil have smykker med på din ferie. Her skal du jo tit ud at spise på restaurant eller på bar, og så kan det være rart at have sine smykker med sig, så du har mulighed for at gøre dig ekstra elegant. Hvis du har lyst, kan du jo også altid gå på udkig efter nye smykker på din ferie, hvis du har lyst til at få nogle nye smykker til samlingen. Og selvom du måske har meget i din håndbagage i forvejen, er det jo ikke de ekstra smykker, der kommer til at have en afgørende indflydelse på, om du kan lukke tasken eller ej. Så du kan sagtens have dine smykker med på ferie.

 

Tips og gode råd fra Marjoe Herresmykker