Bilvask i Hjørring

Ud fra antallet af vaskehaller i Hjørring kunne det godt tyde på at der bliver vasket meget bil i kommunen. I 2018 er Wash World kommet til og senest i 2021 er Nembilvask kommet til. Begge tilbyder mulighed for ubegrænset vask til et fast månedligt beløb. Og det er omfattende krav der stilles til bilvask>>

Måske også en kommune med meget bilvask hjemme

Hjørring har en lille andel af etagebyggeri og en stor andel af parcelhuse og stuehuse. Det giver bedre mulighed for at brede sig og selv sørge for bilplejen. For at dette kan gøres optimalt skal der bruges en højtryksrenser til bilvask. For langt de fleste vil det sige én af mærket Nilfisk eller Kärcher, der nok er blandt de mest solgte mærker herhjemme. Hjørring er så småt begyndt på kloakseparering, men langt fra gennemført. Det kan have betydning for dine muligheder for at kunne gennemføre bilvask hjemme i indkørslen.

En god bilvask

En god bilvask er typisk den du gør selv. Så på trods af gode muligheder for at komme til den lokale bilvask så har bilvasken, som du foretager hjemme en række fordele:

  • Du har god tid til at inspicere fejl og forebygge hurtigt
  • Du kan bruge præcis de bilplejeprodukter du ønsker.
  • Du få mulighed for at bruge en skumlanse og snow foam til forvask

God tid til at inspicere fejl

Når du går rundt om bilen opdager du ofte hvis der f.eks. har sat sig flyverust i lakken. Fjernes det hurtigt er der ingen skade sket, men får det lov til at sidde i en årrække, kan det måske udvikle sig til deciderede rustpletter – og så har vi balladen!

Du kan bruge de bilplejeprodukter du ønsker

Som oftest er du bundet til at bruge de produkter, der følger med i vasken når du vasker i en vaskehal. Det er måske ikke præcis det look som du ønsker dig at det kan give i form af glans eller andet. Og så er du lige vidt. Ikke alle biler er en, og derfor kan der være produkter, der passer bedre til din bil end ”one size fits all”.

Mulighed for højtryksrenser og skumlanse

Når du vasker hjemme kan du tage højtryksrenseren frem og benytte en skumlanse med snowfoam for at give så skånsom en vask som overhovedet muligt. Gøres det korrekt vil du minimere antallet af ridser i lakken og dermed sikre at din bil holder så høj en brugtvognsværdi som muligt.

Jamen jeg er bare på visit

Det er klart at er du kun på kort besøg, så er det ikke sikkert at du behøver at vaske din bil mens du er der. I så fald kan du sørge for en god håndvask af bilen inden du kommer på visit.