5 fritidsjobs, der vil holde dine børn aktive efter skole

Et nyt skoleår er startet. Men hvad skal eleverne bruge deres fritid på efter skole? En måde at holde de unge beskæftiget på er ved at have et fritidsjob. Det vil ikke kun hjælpe dem til at tjene nogle lommepenge, men det vil også hjælpe dem til at holde sig aktive og undgå kedsomhed. Her er fem fritidsjobs, som unge mennesker kan have.

 

  1. Lektiehjælper – Mange forældre ansætter en tutor til deres børn i løbet af skoleåret. Det er som regel gymnasie- eller universitetsstuderende, som ønsker at tjene lidt ekstra penge. En tutor kan hjælpe andre elever med deres studier, så de ikke kommer bagud i løbet af skoleåret. Ved at lave lektiehjælp får man en god løn, samtidig med at man hjælper andre. Desuden lærer man også selv af at forklare noget til andre. Det er derfor en win-win-situation!

 

  1. Butiksassistent – Hvis dine børn er interesserede i mode eller detailhandel, hvorfor så ikke lade dem få et job som butiksassistent? Det er en god måde for dem at lære om kundeservice og om, hvordan man driver en butik. Desuden får de mulighed for at møde nye mennesker og se nogle af de nyeste modetrends på første hånd. Dette kan altså forenes med dit barns interesser.

 

  1. Avisbud – For aktive børn, der elsker at være udendørs, kan et job som avisbud være perfekt. De kan cykle eller gå rundt i nabolaget, mens de får løn! Du skal bare sørge for at lære dem, hvordan man er sikker på vejene og fortovene.

 

  1. Hundelufter – Kender du nogen, der leder efter en hundelufter? Ansæt dit barn! Det er en god måde for dyreelskere at få motion og samtidig tjene penge. Du skal bare sikre dig, at de er trygge ved hunde i alle størrelser, før du giver dig i kast med jobbet. Dette job er både godt for pengepungen og hyggeligt på samme tid!

 

  1. Tjener – Hvis dit barn er udadvendt og nyder at møde nye mennesker, så er det måske lige noget for ham at arbejde som tjener. De lærer at tage imod ordrer, servere mad og holde kunderne tilfredse. Desuden vil de sikkert tjene nogle gode drikkepenge!

 

Fritiden er en god mulighed for at slappe af og have det sjovt for børnene, men det er også vigtigt at holde dem beskæftiget, så de ikke keder sig eller begynder at lave ballade! En måde at gøre dette på er at give dem et fritidsjob. Det vil ikke kun hjælpe dem med at tjene nogle lommepenge, men det vil også hjælpe dem med at holde sig aktive og undgå kedsomhed. Så hvis du leder efter idéer, får du her fem fritidsjobs, som dine børn kan udføre dette skoleår.