Med Coronaen bag os – Top 3 storbydestinationer i 2022 når det skal være nemt og godt

Der er ingen tvivl om, at mange har ventet på at få Covid-19 tilstrækkeligt meget på afstand, til at vi igen med god samvittighed kan rejse ud i Verden.

For dig der stadig er usikker på, hvad fremtiden bringer af potentielle varianter og mutationer, går den ideelle rejse i 2022 til en af de klassiske Europæiske storbyer. Det er nemlig nemt at afbestille, og det er nemt at tage en spontan beslutning få dage før ferien, da man kan flyve, tage tog/bus eller endda selv køre.

Hvis du vil have varme uden for højsæsonen

Hvis du er blandt dem der gerne vil have sol og 20-25 grader i april eller oktober måned, vil en tur til Malaga være oplagt. Om end der kan være skyet og komme noget nedbør, er det et af de mest sikre valg, når du skal have sol og varme.

Hvis du aldrig har været i Malaga, vil det være oplagt at vælge netop Malaga til en kortere ferie i f.eks. påsken, så du kan finde ud af om det er noget for dig. Efter min mening er Malaga nemlig en fin mellemstørrelse storby, hvor der er rigeligt at lave i 4-5-6 dage, og samtidig er byen til at overskue. Dette tiltaler de fleste, og jeg er sikker på du nok skal finde en masse at lave. Der er en lækker strand, en fin havnepromenade og et historisk centrum med små spisesteder, hvor tapas fås til billige penge. Og nåh ja, så er der en masse palmer, som bare giver destinationen et ekstra strejf af sommer.

Hvis det skal være nemt

Kun 3,5 time fra Odense eller Aarhus finder du storbyen Hamborg – lige i vores baghave. En by som mange elsker at besøge i en forlænget weekend, da man kan tage toget direkte til byens centrum og få den storbybuzz, som man ikke får hjemme i de danske provinsbyer. Der er gode tyske øl, god shopping, og en masse maritime oplevelser for børn og voksne. Tag en havnerundfart i Elben og se den store, imponerende industrihavn, oplev de gamle bygninger i Speicherstadt eller tag ned i Elbtunnelen til fods. Jeg har været i Hamborg flere gange, men mangler stadig at opleve mange af de vigtigste attraktioner i byen.

Hvis du vil suges ind i storbyens puls

Den sidste anbefaling til dig, som har brug for et afbræk i dagligdagen hjemme i trivielle Danmark, er Frankrigs berømte hovedstad, Paris.

Ingen by i Europa har den puls, som Paris tilbyder – hverken London, Rom eller Berlin. Det kan ikke beskrives, så naturligvis, er du nødt til at tage turen til byen der huser ikoniske bygningsværker som Triumfbuen, Eiffeltårnet og Notre Dame. Nok er Paris turistet, men det er der en god grund til. Så lad dig ikke skræmme af irriterende turister, og lad dig opsluge i byens lyde, farver og dufte.

Hvis det er din første gang i Paris, bør du tager derned i en af sommermånederne, hvor du har de lyse og varme aftener ved Seinen, som du sent vil glemme.