Vælg den rigtige bilvask forhandler – Guide til bilvask forhandlere

Der er stor forskel på om man har lyst til at imponere damen med en helt nyrenset bil, eller om man har lyst til at holde sin bil ren. Yderligere, så er der præferencer, for om man går op i den udvendige eller indvendige rengøring af bilen.

Går man op i den udvendige bilvask rens, så er der ikke så stor forskel på om man kan gøre det selv, eller om man skal bruge en professionel, medmindre at man har kørt igennem noget meget beskidt. Skal den virkelig blive pæn, fordi man har et ærinde, fx. en date, eller en stor virksomheds begivenhed, så kan det alligevel gøre en forskel. Den bliver nemlig mere skinnende, når man gør brug af en professionel bilvask, og det kan være man har misset et par steder hvor der befinder sig snavs. Det sker ikke når man får foretaget en professionel bilvask. Specielt ikke, hvis man gør brug af steaming fra en bilforhandler der tilbyder dette, som fx. www.bilvask.steamrex.com.

Når man beslutter sig for at vælge at få foretaget en professionel bilvask, så er det vigtigt at finde den rigtige forhandler.

Når man skal vælge den rigtige bilvask forhandler så er det første udgangspunkt at tage fokus i nemlig prisen.

Prisen kan være forskellig, men inkluderer man et bilvask abonnement, så ændrer det på udgifterne. Her er det altså ikke længere enkelte priser, men faste udgifter, som giver en mulighed for at vaske bilen flere gange pr betaling. Det er meget afhængigt af hvor mange gange man har tænkt sig at vaske bilen om måneden i forhold til om det er en god pris man kan få fra den pågældende bilvask forhandler.

Forskellige vaske metoder gøres der brug af i Danmark

Der findes et stort udvalg af bilvask forhandlere, og de bruger forskellige vaskemetoder. En af disse metoder er med steaming, og en anden er med normal sæbevand.  De forskellige metoder tilbydes hver især til et bilvask abonnement.

Hvad er et abonnement til bilvask?

Et abonnement til bilvask gør at man få en speciel bilvask, og i nogle tilfælde flere forskellige fordele. Der er nogle der kun tilbyder nogle services når man bestiller et abonnement. Her er man altså ikke forpligtet til at dukke op, men der er ikke nogen køleskabs effekt. Det vil altså sige at man ikke kan gemme en masse vaske til en anden måned, hvis man ikke har brugt dem op i nuværende måned. Det er altså bare penge der går tabt, hvis ikke man bruger alle vaskene.

Der er flere der tilbyder et abonnement kun med indvendig vask og andre kun med udvendig vask, mens der er andre der tilbyder begge dele.