Oplevelser i Jylland

Overnatningen når du skal ud og se hvad jylland har at byde på, så skal du selvfølgelig sove på et af de velkendte badehoteller i Jylland som har at byde på. Med priser der svinger mellem 700-2.000 kr for en overnatning, så er det godt de oplevelser vi har valgt nedenfor, ikke koster dig en krone. Det er nemlig blot den danske naturs perler.

Vi kan anbefale Ruth’s Hotel i Skagen som rummer familien og det ligger i gl. skagen mindre end 10 minutters gang fra stranden. Råbjerg mile ligger tæt på Skagen og derfor et must hvis i besøger disse kanter af Danmark

Råbjerg Mile

Hejren og Tink er to sjældne fugle, som du kan få chancen for at se ved Råbjerg Mile. Dette område er et værdifuldt naturreservat, så det er beskyttet af nogle særlige EU-regler kaldet NATURA 2000-området!

Nationalpark Thy

Danmarks første og største nationalpark, med i alt 244 2 km2 (en størrelse som er uden fortilfælde i Europa), tilbyder dig en oplevelse som ingen anden. Området mellem Hanstholm Fyr og Agger Tange er blevet formet af århundreder på sandflugt – både nationalt og internationalt! Ud over at man også her kan se rådyr eller kronhjorte, er der sjældne ynglefugle, som kan ses overalt på de store klitsletter: de gør det værd at besøge “Danmarks sidste vildmark”.

Lille Vildmosen

Lille Vildmosen er et magisk sted i den danske vinter, hvor du kan opleve alt det, som naturen har at byde på. Naturen her favner både højmose, heste og birkebuskads samt frodige skove med store bestande af kronhjorte, der lever fredeligt blandt deres egne artsfæller. Derudover er der græssende søer, som byder på nogle gode fiskemuligheder for dem, der ønsker noget mere end blot at fiske – oplev hvordan disse dyr lever af insekter eller andre mindre byttedyr, mens de tålmodigt venter ved vandkanten!

Klitmøller, Cold Hawaii

Det er måske svært at tro, men der er nogle steder i Danmark, hvor vandhunde kan slippe sig løs og nyde bølgerne. Et sådant sted er Cold Hawaii nær Klitmøller på den nordjyske kyst; her er der både surf- (og windsurf-)muligheder for dem, der har lyst! Hvis dette dog lyder uvant eller skræmmende – så fortvivl ikke, for du vil opdage, at byens veluddannede personale tilbyder kurser, så begyndere som dig selv vil hurtigt lære, hvor let disse aktiviteter virkelig virker, når de udføres rigtigt af professionelle på alle niveauer af ekspertise, udgangen bør dog stadig nævnes som “koldt”. Nationalpark Thy ligger kun få minutters kørsel fra Klitmøller og byder på vandreture, mountainbiking og ridning.