5 ting du kan gøre i Hjørring sammen med din baby

Hvis du er forælder og bor i Hjørring, så har du måske allerede opdaget, at der er mange gode muligheder for at have det sjovt sammen med din baby. I denne artikel vil vi give dig fem bud på ting, du kan lave i Hjørring sammen med din baby!

Tag i Park Vendia svømmehal

Park Vendia svømmehal er et af de bedste steder at tage din baby i Hjørring. Babybassinet er det perfekte sted for de allermindste, hvor der er lavt vand og en god temperatur. De ældre børn kan boltre sig i bassinerne eller på rutsjebanen. Park Vendia svømmehal er også et godt sted at møde andre forældre – så hvis du føler dig ensom, er det her et godt sted at starte.

Besøg Hjørring Bibliotek

Hjørring Bibliotek er et hyggeligt sted at hænge ud med din baby. De har en afdeling for de allermindste, hvor der er bøger, legetøj og andre aktiviteter. Hjørring Bibliotek er også et godt sted at møde andre forældre, hvor i kan snakke om bøger, få en kop kaffe og hjælpe hinanden med at finde de bedste bøger til jeres baby.

Gå en tur i Hjørring Botaniske Have

Hvis du og din baby er naturelskere, så kan vi anbefale en tur i Hjørring Botaniske Have. Hjørring Botaniske Have er et roligt sted, hvor i kan slappe af og nyde naturen. De har også en café, hvor i kan få en kop kaffe og et stykke kage.

Prøv styrketræning sammen med din baby i FitnessX

FitnessX er et sted hvor mange forældre tager deres baby med, når de skal træne. De har et specialhold for babyer og småbørn, hvor i kan lave øvelser sammen. FitnessX er også et godt sted at møde andre forældre og få nye venner.

Tag på Tirsdagsbio hos Nordisk Film Biografer Hjørring

Nordisk Film Biografer Hjørring har hver tirsdag babybio, hvor i kan se en god film sammen med andre forældre og jeres babyer. Babybio er en helt speciel oplevelse, hvor lyset og lyden er tilpasset de allermindste. Det er også et godt sted at møde andre forældre.

Hjørring er altså et godt sted for forældre med babyer

Der er mange gode muligheder for at have det sjovt sammen med din baby, lære nye venner at kende og få nogle gode oplevelser. Så hvis du er forælder og bor i Hjørring, så er det bare at komme ud og udforske byen!