Utopia Guideschool Jobgaranti

Velkommen til en gennemgang af konceptet Utopia Guideschool, hvor drømme og karrierer bliver til virkelighed. I denne artikel vil vi dykke ned i, hvad Utopia Guideschool tilbyder, og hvordan deres jobgaranti kan forme din fremtid!

Utopia Guideschool tilbyder en helt særlig jobgaranti, som sikrer dig et job i rejsebranchen straks efter guideuddannelsens slutning. Det vil vi gå mere i detaljer med i det nedenstående. 

Hvad er Utopia Guideschool? 

Utopia Guideschools historie og baggrund

Utopia Guideschool blev grundlagt i 2011 med en mission om at tilbyde en professionel og personlig guideuddannelse, som kunne imødekomme de store krav som rejsebranchen stiller til deres guider. 

 

Det startede i det små, men Utopia Guideschool er i dag Skandinaviens største guideskole, som årligt uddanner mere end 400 guider. 

Uddannelsesforløbet  og kursusindehold

Uddannelsesforløbet hos Utopia Guideskole er nøje tilrettelagt, så det passer med den virkelighed, som du efterfølgende kommer ud i, når du går ind i jobbet som guide. 

Kurset indeholder en lang række forskellige elementer og fag, som relaterer sig til det guidejobbet, for eksempel:

  • Guiderelateret førstehjælpskursus
  • Personlighedsprofiler
  • Salg og service
  • Præsentationsteknikker
  • Klagehåndtering
  • Velkomstmøder 
  • Udflugtsteori

Og meget mere…

Sådan får du jobgaranti

Hos Utopia Guideskole har de en stærk tradition for at sikre alle elever et job efter endt uddannelse. Med en ansættelsesprocent på 100%, er ekstremt dedikerede til at hjælpe dig på vej mod en karriere som guide. Men hvordan kan du sikre dig en plads blandt de mange succesfulde Utopia-kandidater?

Eksamens rolle i jobgarantien

Utopia Guideskoles jobgaranti starter med succesfulde eksamensresultater, hvor man til en række praktiske eksamener viser, at man har forstået indholdet af undervisningen. Eksamener er direkte overført fra guidebranchen og afvikles så realistisk som muligt, og kan derfor ikke sammenlignes med de eksamener, man er vant til fra tidligere skolegang. Men karakterer er ikke alt. Der lægges i lige så høj grad vægt på din evne til at samarbejde, social læring, personlig udvikling og kompetencer indenfor gæstekontakt, og at du har de nødvendige faglige kompetencer. Dette er det første skridt mod at opnå jobgarantien.

Engagement: Nøglen til succes

Udover de forskellige eksamener er dit engagement og din deltagelse i den sociale læring på skolen helt afgørende. Her spiller udtalelser fra din (personlige!) mentor, instruktører og produktchefen en stor rolle i realiseringen af din jobgaranti. Det er altså ikke kun dine eksamener som tæller – vigtigst er dit engagement.

Alder og kørekort: Forbedre dine chancer

Selvom et kørekort ikke er et krav for alle guidejobs, kan det være en fordel hos visse rejseselskaber. Og mens aldersgrænsen er sat til 18 år ved guideuddannelsens afslutning, sikrer Utopia Guideskole, at alle uanset alder og kørekortstatus får hjælp til jobsøgningen.

Samarbejde med Rejseselskaber

Utopia Guideskoles netværk af rejseselskaber sikrer, at du har adgang til en bred vifte af jobmuligheder i rejsebranchen. Utopia Guideskole har partnere fra hele rejsebranchen, der leder efter branchens bedste guider og vil se dit potentiale, kompetencer og engagement. Her kan du få job i rejsebranchen efter at have gået på Utopia Guide Skole: TUI, SPIES, APOLLO, DUF-Rejser, UPTOURS, SKILINK, NOTLANDER, PRIMOTOURS, SUNCHARTER og MANGE flere steder. 

Konklusion

Utopia Guideskoles jobgaranti er en forpligtelse til at støtte hver elev gennem deres uddannelsesrejse og ind i deres drømmejob i rejsebranchen. Med den rette kombination af faglig dygtighed, personligt engagement og praktisk erfaring, er din vej til en karriere som guide sikret med Utopia Guideskole.