Besøg skovene omkring Hjørring på vandreturen

På vandreturen hvor du ofte går over længere distancer, er det vigtigt at tænke over hvilken rygsæk du har med på turen. Selvom vandreturen er i Danmark vil du stadig skulle gå langt og vil møde forskelligt terræn. Du vil ofte have en del oppakning med, og derfor er det vigtigt at have en rygsæk der kan aflaste noget af vægten på dine skuldre og ryg.

Vandretur i Nordjylland

Lad os eksempelvis sige at din vandretur går til Nordjylland. Nordjylland er kendt for sin smukke natur og skove, hvilket gør det til en oplagt destination for flere vandreture. Turen kan eksempelvis gå til skovene omkring Hjørring, hvor det vil være oplagt at have telt med til overnatning i naturen. Dette betyder at du vil skulle bruge en rygsæk med højere litermål, for at have nok kapacitet til alt din oppakning. Her anbefales en mellem til stor rygsæk på 50-70 liter. Disse former for rygsække betegnes ofte som vandrerygsække, da de typisk bruges til disse formål.

Hvis du er typen som er mere til outdoor dagsture, vil en mindre rygsæk være passende. Har kan du sagtens bruge en daypack som kan rumme de ting du får brug for i løbet af dagen. Disse mindre rygsække finder du typisk passende i størrelsen 10-40 liter. Her kan du typisk have plads til ekstra tøj, toilettaske og diverse ekstra grej. Disse daypacks bruges ofte af folk til daglige treks og i sommerhalvåret, hvor man kan nøjes med mindre oppakning. Vil du på en længere tur over flere dage anbefaler vi dig derimod at kigge mod en større backpack.

Uanset hvor i Danmark din vandretur går hen eller længden af din vandretur, vil du på backpackerlife kunne finde lige præcis den backpack der imødekommer dit behov. Vi håber at du får en rigtig god oplevelse rundt i det danske land.