3d figurer af sig selv med på rejsen

Hos 3d actions har vi masser af fantasi som vi bruger til 3d print, for at få din i gang har vi skrevet en historie om to veninder der tager fra chile til hjørring med 3d figur af sig selv. Her er den:

Sofie og Maria havde besluttet sig for at tage på en rejse sammen, og de besluttede sig for at besøge Danmark. De havde hørt meget om det lille land i Nordeuropa og var spændte på at udforske dets kultur og historie.

Efter at have fløjet fra Chile til København, lejede de en bil og tog på vej mod Hjørring, hvor de havde reserveret en Airbnb. På vejen gik det dog op for dem, at de ikke havde taget højde for den danske vintervejrs uforudsigelighed, og de havde glemt at købe varmt tøj.

Da de nåede frem til deres Airbnb, frøs de begge så meget, at de blev nødt til at tage i en lokal butik for at købe tykke jakker og handsker. De endte med at vælge nogle skøre og farverige jakker, som fik dem til at se ud som om de var på vej til en ravefest.

3d figurer af sig selv – du kan få din egen 3d figur her

Efter at have fået styr på tøjet, besluttede de sig for at udforske Hjørring. De gik ind i en lokal café for at prøve noget traditionelt dansk mad og bestilte “frikadeller” og “stegt flæsk”. Da maden kom, var de chokerede over størrelsen på portionerne og endte med at dele maden mellem sig for at undgå at blive overspiste.

Senere på aftenen gik de på en lokal bar for at prøve noget dansk øl. De bestilte “Carlsberg” og “Tuborg” og blev forvirrede over at finde ud af, at de smagte ens. Da de prøvede at spørge bartenderen om forskellen, svarede han med et skævt smil: “Det er som at vælge mellem to onde, hvis du spørger mig.”

Sofie og Maria var forvirrede over det danske sprog og besluttede sig for at prøve at lære nogle lokale ord og vendinger. De gik på en lokal boghandel og købte en dansk-engelsk ordbog. Da de forsøgte at bruge ordene, endte de med at sige de forkerte ting og fik ofte en masse grin fra de lokale.

Til sidst var det tid til at tage hjem. Sofie og Maria var trætte og forvirrede, men også taknemmelige for deres sjove og mindeværdige oplevelse i Hjørring. De besluttede sig for at tage hjem til Chile med en masse gode historier at fortælle deres venner og familie.

Hjørring er kendt for sit smukke landskab og sin rigdom af kultur og historie. En af de mest bemærkelsesværdige seværdigheder i området er den maleriske strand ved Lønstrup, hvor man kan finde rav på stranden.

Sofie og Maria havde hørt om ravets skønhed og besluttede sig for at tage på en ravjagt. De gik ned til stranden med deres 3D-figurer og begyndte at lede efter rav i sandet.

Efter at have gået langs stranden i et stykke tid, fandt de endelig nogle stykker rav. De var begejstrede og brugte deres 3D-figurer til at tage billeder af sig selv med ravet i hånden.

Mens de var på stranden, besluttede de sig for at besøge Hjørring Museum for at lære mere om områdets historie og kultur. De så udstillinger om lokale kunstnere og håndværkere og lærte om det gamle Danmark. De besøgte også Vendsyssel Historiske Museum, hvor de så en imponerende samling af gamle ting og artefakter fra området.

Efter en lang dag med at udforske Hjørrings kultur og natur, besluttede de sig for at tage tilbage til deres Airbnb og lave mad. De havde købt nogle lokale råvarer på det lokale marked og prøvede at lave en traditionel dansk ret med deres egne variationer. De endte med at lave en ret med rav som ingrediens, hvilket gav retten en unik smag.

Sofie og Maria nød deres ravjagt og kulturelle oplevelser i Hjørring. De besluttede sig for at tage nogle af deres ravstykker med hjem som souvenirs og minder om deres sjove og mindeværdige tur til det smukke område.