Shopping i Hjørring

En levende by med masser af gågademiljø

Hjørring er en meget levende handelsby, der indbyder til shopping hele året rundt. Den lange gågade snor sig gennem Hjørrings centrum. Her ligger butikker side om side med cafeer og restauranter. Med den hyggelige Stokbrogade i vest og det brusende Metropol ShoppingCenter i øst har Hjørring alt hvad shopping-hjertet kan begære. Her findes et væld af spændende butikker, restauranter og specialforretninger med alt fra smykker, designmøbler og boligudstyr til sko og beklædning. Midt i Østergade findes også en dejlig legeplads for de mindste.

Del denne side

Kamii Sushi & Restaurant

Spis godt i Hjørring området

Hjørring, Sindal og Tårs byder på et bredt udvalg af spisesteder og smagsoplevelser. Hele året rundt kan du besøge en af de mange restauranter i området.

Hjørring Gavekort

Et Hjørring-Gavekort er en fantastisk gaveide, som giver modtageren rigtig mange muligheder. På Hjørring Handelsstandsforenings website finder du en oversigt over, hvilke butikker der tager i mod gavekortet. Gavekortet kan købes i Kvickly, Meny, Føtex og på Vendsyssel Historiske Museum.

Åbningstider i Hjørring

Butikkerne i gågaderne har typisk åbent mandag til fredag fra kl. 10 til 17.30 og lørdag fra kl. 10 til 14. I Metropol Shoppingcenter har specialbutikkerne åbent mandag fra kl. 10-19 og lørdag fra kl. 10-16. Desuden har butikkerne åbent en række søndage om året.