Hjørring - Den levende handelsby

Velkommen til det frodige indland med det bakkede landskab. Her i området finder du en bred palet af oplevelser året rundt, der byder på alt fra shopping til smukke naturområder.

Hjørring by og de mindre byer omkring er kendetegnet ved, at der er liv året rundt. Får du lyst til shopping, caféliv og kulturelle oplevelser har området rigtig meget at byde på. Året igennem er der et væld af spændende begivenheder - både større events og mindre arrangementer, så her tilbydes oplevelser for hele familien.

Hjørring er en meget levende handelsby, der indbyder til shopping hele året rundt. Den lange gågade snor sig gennem Hjørrings centrum. Her ligger butikker side om side med caféer og restauranter.

Sindal er en hyggelig by, der altid summer af liv. Der er gode butikker, hyggelige spisesteder og en masse kunst og skulpturer at se på, når man går gennem gaderne.

Aktiviteter

Hele området byder på masser af aktiviteter for hele familien. I badetøj, i fuld fart, hoppende op og ned, med golfkøllen eller en paddel i hånden? Her finder du mange muligheder.

Kamii Sushi & Restaurant

Spis godt

Hjørring, Sindal og Tårs byder på et bredt udvalg af spisesteder og smagsoplevelser. Hele året rundt kan du besøge en af de mange restauranter i området.

Hjørring Bibliotek og Turistservice

Turistinformation i Hjørring, Sindal og Vrå

På Hjørring Bibliotekernes afdelinger ydes turistinformation om Hjørring området og Toppen af Danmark.

Play Video

24Hours at the Top of Denmark

Velkommen til ferie på Toppen af Danmark

Den Gode Historie

Hør og oplev: Den Gode Historie

Oplev autenticiteten og fortællerglæden på skønne arrangementer.

 

 

Hold ferie i Toppen af Danmark

Hold ferie i Toppen af Danmark med masser af oplevelser - lige om hjørnet.

Sommer i Toppen af Danmark

Find inspiration til dejlige sommerdage i Toppen af Danmark: Sjove aktiviteter og begivenheder for børn og voksne.