Lad dine rejser inspirere dine investeringer

Takket være internettet er det blevet muligt for alle og enhver at investere i aktier og meget andet. Du behøver ikke længere at ringe til en børsmægler. I stedet kan du foretage en handel med et enkelt klik, hvilket gør det enormt nemt at tjene penge på at investere. Det gør sig dog kun gældende, hvis man ved, hvad man laver. Gør man ikke det, er det nemlig lige så nemt at tabe penge.

Lær teorien

Dit første skridt på vejen til gode investeringer bør derfor være at lære nogle af de mest basale teorier og gloser samt at følge med i de finansielle nyheder. Gør du det, forøger du dine chancer for gode investeringer markant. I sidste ende er en succesfuld aktie dog ikke forudset med matematiske modeller og tekniske gloser. En succesfuld aktie er en aktie bundet til et firma og et produkt, som folk godt kan lide.

Hold øjne og ører åbne, når du rejser

Derfor handler gode investeringer i lige så høj grad om at holde øjnene åbne og befinde sig i den virkelige verden. Hvis du kan lide at rejse, er det også en oplagt muligheder for at finde lukrative investeringsmuligheder.

 

Tænk for eksempel på Mcdonald’s aktier. En Mcdonald’s aktie koste i dag omkring 1600 kr., men hvorvidt den vil stige i pris og beholde sit lukrative afkast afhænger i høj grad af, hvorvidt folk kan lide deres produkt. Det kan rejser være en god indikation på. Mange danskere fortæller for eksempel om, hvordan de uventet har fundet en Mcdonald’s restaurant i selv verdens yderste kroge. Mange har sågar selv spist der, fordi du på Mcdonald’s er sikker på at få velsmagende mad til gode priser.

 

Du behøver dog ikke at rejse langvejs for at opdage Mcdonald’s succes. Mange større danske byer har en Mcdonald’s, hvor andre fastfood restauranter har svært ved at holde hovedet oven vande. På den måde kan dine rejser både i og udenfor Danmark indikere, at en Mcdonald’s aktie eller sågar flere er en god investering. I hvert fald hvis dine rejser indikerer, at de kan holde væksten og salget. De fleste vidste dog nok godt, at en Mcdonald’s aktie var et fornuftigt køb. En Mcdonald’s aktie er i hvert fald en af de mest populære aktier blandt internationale investorer, da Mcdonald’s i de seneste år har leveret et godt overskud.

Meget andet end McDonald’s aktier

Det kan dog også være, at dine rejser leder dig til konklusionen, at de fleste allerede kender Mcdonald’s, og at potentialet ved en Mcdonald’s aktie derfor er for småt. I så fald kan dine rejser forhåbentlig også afsløre bedre og mere risikofyldte investeringer. Det kan for eksempel være, at en rejse i Asien afslører teknologier, der er på vej ind i Europa, og som du bør investere i. Mange har for eksempel oplevet at rejse til Tyskland, hvor de er blevet overraskede over manglen på digitale løsninger i vores naboland. Måske er det din næste investering? Hvad end du vælger at investere i en Mcdonald’s aktie eller ny, asiatisk teknologi, er der ingen tvivl om, at rejser kan være en stor hjælp.