Få det bedste ud af dine sørejser med kvalitetsudstyr fra Marinebutikken

Forbered din båd til din næste rejse med hjælp fra Marinebutikken. Så er du sikker på, at den kan klare alle udfordringer på vejen. I deres brede sortiment finder du nemlig både sejlertøj, maling og en række andet bådudstyr fra anerkendte producenter. De forhandler f.eks. er varieret udvalg af Harken blokke og Hempel bundmaling, der garanterer dig en god kvalitet, som ikke kan undgå at bidrage positivt til dine sørejser.

Harken blokke er designet med fokus på praktisk funktionalitet

Har du et sejlskib, og ønsker du pålidelige og letløbende blokke hertil? Så har Marinebutikken det helt rigtige til dig. De har nemlig samlet et udvalg af de bedste Harken blokke til sejlsport, som f.eks. Harkens Classic blokke, hvoraf nogle modeller knap har ændret sig, siden de først blevet designet. Harken blokke har nemlig været produceret i en imponerende kvalitet fra dag et. Uanset hvilken serie du vælger dine nye blokke fra, kan du derfor være sikker på, at de garanterer lav friktion, hurtig trim og problemfrit tilbageløb. Samtidig er alle delelementerne i Harken blokke også fremstillet med specifikt fokus på de forhold, sejlskibe oplever på havet. Derfor finder du også modeller med UV-beskyttede skiver og rustfrie ståforstærkninger, der kan holde til både vind, vejr og vand. Uanset hvor korte, lange eller eventyrlige rejser, du tager din sejlbåd ud på, er Harken blokke dermed en smart investering.

Hempel bundmaling beskytter båden mod uønsket begroning

Hos Marinebutikken finder du altid alt, hvad du skal bruge fra top til bund på dit skib – både over og under vandet. De dele af din båd, der udsættes for havets barske miljø, er nemlig særligt udsatte. Derfor forhandler Marinebutikken også et bredt udvalg af Hempel bundmaling. Det kan nemlig afhjælpe alle de problemer med dårlige sejlegenskaber og forringet brændstoføkonomi, der ofte vil følge, hvis alger, slim og anden begroning sætter sig fast på bunden af din båd. Derfor er valget af Hempel bundmaling en investering, der nemt kan tjene sig selv hjem på længere sigt. Hos Marinebutikken hjælper de dig med at finde lige præcis den Hempel bundmaling, der imødekommer dine behov, og via deres smarte guide finder du også hurtigt frem til den rette mængde. På den måde bliver din investering heller ikke større, end den behøver at være.

 

Der er dermed mange gode grunde til at handle bådudstyr hos Marinebutikken eller i deres webshop på vejlemarineservice.dk. Ikke nok med, at de tilbyder et stort og varieret udvalg, der med sikkerhed også rummer noget til din båd, i en høj kvalitet, så får du også flere kundefordele med i købet. Både Harken blokke og Hempel bundmaling kan nemlig leveres indenfor blot 1-3 hverdage med en fast, lav fragtpris på 39 kr.