Kunsten at være forberedt til festivaller

Festivaloplevelsen handler om godt selskab og god musik, lækker mad og drikkevarer! Men du kan ende i ekstremt irriterende situationer, hvis du ikke er ordentligt forberedt til festivalen.

For at få mest muligt ud af din festivaloplevelse skal du medbringe det rigtige festivaludstyr. Ellers kan tingene gå helt galt.

Hvert år samles festglade mennesker fra hele Danmark for at nyde nogle af de bedste musikfestivaler i Europa. Det er rigtigt, at musikken altid er fænomenal, og at maden som regel er fantastisk, men der er et par ting, du skal huske på, hvis du vil have den bedst mulige tid.

Et godt (og hurtigt) telt

Et pop-up telt er en af de smarteste måder at forberede sig til en festival på. Du ønsker ikke at bruge din tid på at sætte et telt op, hvis du er på en festival – det skal være sjovt! Pop-up telte er fantastiske, fordi de kan sættes op på 30 sekunder og tager lige så lang tid at tage ned igen.

Det er selvfølgelig også en mulighed at investere i et lidt dyrere telt – men vi anbefaler det ikke, idet festivaller ofte kan blive lidt voldsomme og man desværre – nogle gange – ikke skal regnem ed at få sine ting med hjem igen.

Sov godt med en god sovepose

Udover et telt i god kvalitet, er det også vigtigt, at du har noget at pakke dig sammen i om natten. Selvom vejret måske bliver godt, kan det hurtigt blive koldt, som natten kommer tættere på.

Der er ikke det store behov i forhold til flersæsonssoveposer, når det blot er til en festival, men vi anbefaler dog, at du vælger en stabil sovepose, der har mere end et enkelt lag i sig.

Gode råd til den bedste festival

Måske er det ikke din første festival, men hvis det er, kan man aldrig få nok af de gode råd. Det er en spændende periode, hvor du kan være uheldig i mange situationer. Her vil vi komme med nogle råd for at væbne dig, så du er klar og parat til festivallen.

Sørg for at tjekke vejrudsigten, så du har en idé om, hvad du kan forvente. Husk at tage godt med ekstratøj med, hvis nu regnen kommer snigende. Men sørg samtidig for, at du ikke pakker alt for meget med.

Et andet godt råd er at skrive navn på dine ting – fuldt navn og telefonnummer – så du altid kan kontaktes, hvis du bliver væk.

De mest basic ting som ID, billet, medicin og penge/betalingskort, skal du naturligvis huske.

Derudover er det en god idé at medbringe en powerbank, så du kan holde strøm på din telefon under hele festivallen.

Det sidste du skal huske, er det gode humør. Når humøret er højt, kan det aldrig gå helt galt.