METROPOL ShoppingCenter

Metropol Shoppingcenter
Midt i Hjørrings gågademiljø ligger METROPOL ShoppingCenter, som byder på masser af specialbutikker, supermarked, caf'éer, postbutik, bibliotek og fitnesscenter.

I METROPOL ShoppingCenter finder du et bredt udvalg af butikker. Der er børnemode, damemode, herremode, bolig & isenkram, skobutikker, sportsbutikker, boghandler, dagligvarerbutik og caféer. Desuden finder du Fitness.dk, Nykredit og Hjørring Bibliotekerne på 1. sal i Metropol.

Find en oversigt over butikkerne i Metropol

Del denne side

METROPOL - Events

METROPOL ShoppingCenter byder i løbet af året på en række forskellige aktiviteter og arrangementer, lige fra udsalg, trends, sæsonskift, ferieoplevelser, shopping søndage til open by.

Events i METROPOL

Metropol Shoppingcenter

Danmarks bedste shoppingcenter

 I både 2013 og 2015 blev METROPOL kåret som Danmarks bedste shoppingcenter i kategoerien shoppingcentre under 25.000 kvadretmeter.

Læs presseomtalen her

Parkering

Der er 3 timers gratis i parkeringskælder. P-skiven skal stilles. På biblioteket udleveres der gratis p-skiver.

Hjørring, Sindal og Tårs byder på et bredt udvalg af spisesteder og smagsoplevelser. Hele året rundt kan du besøge en af de mange restauranter i området.

Tag på shopping i Toppen af Danmark

I Toppen af Danmark kan du besøge de små byer og shoppe i små hyggelige specialbutikker eller tage på power shopping i de store byer.

shopping i Toppen af Danmark