Spisesteder i Hjørring området

Hjørring, Sindal og Tårs byder på et bredt udvalg af spisesteder og smagsoplevelser. Uanset om du er på udkig efter et hurtigt måltid mad eller en hyggelig aften med en gastronomisk oplevelse, så kan et af spisestederne opfylde dit behov. De fleste spisesteder tilbyder også Take Away.

Restauranter for enhver smag

Søger du en frokost- eller middagsrestaurant, er der masser af muligheder for at finde hyggelige spisesteder for både børn og voksne med både traditionel dansk mad, internationale eller etniske retter på menuen. 

Familierestauranter

Familierestauranterne er gode spisesteder, der rammer bredt og har et varieret udbud af retter, der tilfredsstiller smagsløgene på både store og små. Nogle steder er der særlige børnemenuer på spisekortet.

Caféliv

Cafeer indbyder til en pause i shoppingen. Her har du mulighed for at slappe lidt af i fødderne, hvile hovedet, nyde dine indkøb og en lækker caféret til at stille den store eller lille sult.

Udendørs servering

I centrum af Hjørring findes der flere spisesteder med udendørs servering når vejret tillader det. Her er der rig mulighed for at følge med i bylivet, mens smagsløgene forkæles med spise og drikke.

Ud i det grønne

Tæt på centrum finder du Christiansgave og Svanelunden, der indbyder til en hyggestund med plads til fordybelse. Anlægget i Sindal tæt på byen byder på bænke og en fin legeplads, så her kan maden nydes og børnene tumle. Slotved skov ved Sindal og Tolne skov er begge ideelle for en skovtur med madkurv for familien.

Christiansgave

Del denne side

Overnat og spis samme sted

Hjørring Kro byder velkommen med sin helt egen specielle stemning. Kroen har rummelige værelser alle med moderne faciliteter og i restauranten er maden fremstillet efter gode, gamle principper hvor det danske køkken er sat i højsædet.

Hjørring Kro

Tårs Hotel har med sine 13 værelser en hyggelig og intim atmosfære. Hotellets køkken har et godt renommé og lægger vægt på gode og friske råvarer og hver dag serverer hotellet en god dansk ret til en særdeles fornuftig pris.

Taars Hotel

Italiensk og autentisk

I Hjørring finder du Ristorante Pane & Vino, som er en autentisk italiensk restaurant. Her finder du den enkle, men enestående madkultur, som Italien står for. 

La Maschera di Ferro er en italiensk café, som tilbyder typiske italienske retter fra Piedmont. Du kan vælge at spise à la carte eller bestille take away. 

Caféer

I centrum af Hjørring finder du to gode caféer. På P. Nørkjærs Plads ligger Blomstercaféen, som serverer tærter, sandwich mm. Om sommeren er der borde foran caféen med udsigt over de fine skulture og springvand. I Østergade ligger Happie Café & Butik. En rigtig hyggelig café med, hvor alt inventar er til salg. Betjeningen er helt i top og her findes et stort udvalg af hjemmebagt brød. 

Happie