Shopping i Hjørring

Hjørring er Vendsyssels største og bedste handelsby. Her er alt fra hyggelige gågader, store supermarkeder, A-Z varehus til et stort shoppingcenter, der er placeret lige midt i Hjørring.

En levende by

Hjørring er en meget levende handelsby, der indbyder til shopping hele året rundt. Den lange gågade snor sig gennem Hjørrings centrum. Her ligger butikker side om side med cafeer og restauranter. Med den hyggelige Stokbrogade i vest og den brusende Metropol i øst har Hjørring alt hvad shopping-hjertet kan begære. Har du lyst til at slutte aftenen af med en tur i byen, så finder du alt lige fra diskoteker og værtshuse til en hyggelig aften med live musik på en af byens mange skønne cafeer.

Gågademiljø

I Hjørring centrum findes gågaden i Østergade, Strømgade og Stokbrogade. Her findes et væld af spændende butikker, restauranter og specialforretninger. Shop i en af de eksklusive butikker med smykker, designmøbler og boligudstyr, samt sko og beklædning. I gågaden er der endvidere mange små oaser, som indbyder til afslapning, ophold og leg.

Metropol Shoppingcenter

Shop indendørs i Metropol. Her finder du et mix af inspirerende butikker, som indbyder til spændende shopping oplevelser. Foruden specialforretningerne forefindes café,  supermarked, på første sal kan du besøge biblioteket og træne i fitness center.

Bispetorv Bycenter

Et moderne centerområde lige udenfor bymidten i nær afstand til banegård og busterminal med stort supermarked og andre større forretninger. Her er gode parkeringsforhold.

Velassorterede supermarkeder

Overalt i Hjørring findes der større og mindre supermarkeder. Her er der rig mulighed for alt fra delikatesser til discountvarer. Supermarkedernes åbningstider varierer, men fra kl. 7 om morgen til kl. 22 om aftenen kan du altid finde et åbent supermarked. Her er et udvalg af supermarkeder i Hjørring: Føtex på Bispetorv, Meny på Frederikshavnsvej, Rema 1000 på Trollhättanvej og Odinsvej samt discountkæderne Netto, Fakta, Aldi, Lidl, Kiwi, m. fl.

Parkering

Der er ca. 2500 offentlige p-pladser i Hjørrings centrum. En del af disse pladser er i afmærkede båse langs kantsten.
Vær opmærksom på, at der er indført tidsbegrænset parkering på nogle parkeringspladser. 
Husk at stille parkeringsskiven!
Der er mest søgning til p-pladserne på hverdage fra kl. 11.00 til 15.00 og på lørdage fra kl. 11.00 til 13.00. 
I Metropol er det muligt at parkere gratis i 3 timer. Også her skal parkeringsskiven indstilles. Hent en gratis parkeringsskive hos Hjørring Turistservice på Hjørring Bibliotek i Metropol.

Del denne side

Åbningstider

Butikkerne i gågaderne har typisk åbent mandag til fredag fra kl. 10 til 17.30 og lørdag fra kl. 10 til 14. I Metropol Shoppingcenter har specialbutikkerne åbent mandag fra kl. 10-19 og lørdag fra kl. 10-16. Desuden har butikkerne åbent en række søndage om året. 

Arrangementer i centrum

Hele året rundt er der mange forskellige arrangementer i centrum af Hjørring. Når der afholdes open by night har butikkerne åbent til kl. 22 og der er musik og aktiviteter i gågaden. Her kan du finde Hjørring Handelsstandsforenings aktivitetskalender  Kulturnatten Hjørring

Hjørring Gavekort

Et Hjørring-Gavekort er en fantastisk gaveide, som giver modtageren rigtig mange muligheder. På Hjørring Handelsstandsforenings website finder du en oversigt over, hvilke butikker der tager i mod gavekortet. Gavekortet kan købes i KVICKLY, Superbest, Føtex og på Vendsyssel Historiske Museum.

Hjørring Handels "Krumme tog"

Midt i gågaden på Springvandspladsen findes en "hovedbanegård", hvorfra Krummes flotte tog kører hver lørdag mellem kl. 11.00 - 13.00. Turen rundt i Hjørring midtby er gratis. Forrest sidder lokomotivfører Krumme, der altid er positiv og glad, i sin flotte røde jakke, høj rød hat og med hvide handsker.

Krummes tog

Kamii Sushi & Restaurant

Spis godt i Hjørring området

Hjørring, Sindal og Tårs byder på et bredt udvalg af spisesteder og smagsoplevelser. Hele året rundt kan du besøge en af de mange restauranter i området.