Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!
Metropol Shoppingcenter

METROPOL ShoppingCenter

Midt i Hjørrings gågademiljø ligger METROPOL ShoppingCenter, som byder på masser af specialbutikker, supermarked, caféer, postbutik, frisør, bibliotek og fitnesscenter. Her er noget for enhver smag.

Metropol blev opført i 2008-2009 og blev indviet den 4. marts 2009. Her er alle muligheder for at gøre en god handel i en af de mange butikker – i alt er der over 30 butikker. Der findes børnemode, damemode, herremode, bolig, elektronik, skobutikker, tilbehør, personlig pleje, sportsbutikker, boghandler og dagligvarebutik. Desuden finder du Fitness.dk, Nykredit, Hjørring Biblioteker og Hjørring Turistservice på 1. sal.

Find en oversigt over butikkerne i METROPOL Shoppingcenter.

Desuden findes her puslerum, toiletter, hæveautomat, handicapfaciliteter, bagagebokse og hjertestarter. Læs mere om faciliteterne på centrets website.

Aktiviteter og arrangementer

METROPOL ShoppingCenter har sin helt egen maskot, som hedder Metropolle. På udvalgte dage går Metropolle rundt i centret og deler slik og kram ud til alle børn. Der er også mulighed for at købe en Metropolle bamse. Centret er i forbindelse med aktiviteter, mærkedage, årstider og højtider smukt dekoreret og udsmykket. Der er ofte spændende udstillinger, workshops, optrædener og meget mere i centret. Desuden er der flere gange om året open by night, bl.a i forbindelse med kulturnatten i Hjørring. Du kan følge med i Metropols mange aktiviteter og arrangementer på centrets facebookside eller website.

Danmarks bedste shoppingcenter

I både 2013 og 2015 blev METROPOL ShoppingCenter kåret som Danmarks bedste shoppingcenter i kategorien ”shoppingcentre under 25.000 kvadratmeter”. Det er første gang, at det samme shoppingcenter er blevet tildelt prisen 2 gange.

Læs presseomtalen her

Del denne side

Åbningstider

I hverdagen har centrets butikker åbent fra kl. 10-19 og lørdag fra 10-16, mens Kvickly har åbent hverdage fra kl. 8-20 og lørdag fra 8-18. Desuden er der åbent i centret på udvalgte søndage. Se yderligere åbningstider.

Gratis parkering

Metropol ShoppingCenter byder på 450 parkeringspladser, som du finder i kælderen under centret. Her er 3 timers gratis parkering. Husk at stille p-skiven. På biblioteket på 1. sal udleveres der gratis p-skiver.

Metropolle

Metropolle

Kamii Sushi & Restaurant

Spis godt i Hjørring området

Hjørring, Sindal og Tårs byder på et bredt udvalg af spisesteder og smagsoplevelser. Hele året rundt kan du besøge en af de mange restauranter i området.

shopping i Toppen af Danmark

Tag på shopping i Toppen af Danmark