Book oplevelser i Hjørring området online

Hjørring er Vendsyssels ældste købstad og byder på et væld af kulturelle oplevelser, events og aktiviteter for hele familien. Du finder her vores fantastiske oplevelser og gode tilbud til dig - og du kan booke direkte hjemmefra allerede nu. Så lad dig friste af de mange gode tilbud nedenfor.

 • Lækker hjemmelavet Brunch Hjørring

  Lækker smagfuld Brunch på Happie Café i Hjørring
  159,00 DKK Book
 • Entré-billet, Oceanarium

  Entré på Nordsøen Oceanarium Voksen
  170,00 DKK Book
 • Kunstophold i hyggelige omgivelser

  Bed & Breakfast v/ Birgitte Tolnov i Bjergby der ligger imellem Hjørring og Hirtshals I en ældre købmandsgård fra 1920 har Stoftrykker Birgitte Tolnov indrettet sig med både B&B udlejning, værksted og galleri. Købmandsgården ligger placeret i et naturskønt område, tæt på havet og med en dejlig udsigt over skulpturparken Peterspladsen.
  900,00 DKK Book
 • Mød Vendsyssel - en natur og kulturpakke med fakta og forundring

  Oplev tre dejlige dage i det nordjyske med guidede ture, unikke fortællinger, fantastiske naturoplevelser og lærerige museumsbesøg. Programmet for de tre dage er veltilrettelagt af naturvejleder Jakob Kofoed og byder på masser af oplevelser og gode fortællinger. Overnatning og forplejning er for egen regning, mens kaffe i forbindelse med programmet er inkluderet. Transport til de forskellige mødesteder står du selv for. Tilmelding på jkn@vhm.dk
  800,00 DKK Book