Aktiv Ferie for hele familien

Hele området byder på masser af aktiviteter. I badetøj, i fuld fart, hoppende op og ned, med golfkøllen eller en paddel i hånden? Uanset hvad du bedst kan li' så kan du altid finde en sjov aktivitet for hele familien.

Spil golf

Hjørring Golfklub er beliggende i smukt kuperet terræn i en afvekslende natur. Her finder du 27 spændende og udfordrende golfhuller for alle golfspillere. For nye golfere en 9 hullers bane (par 31), der er åben for alle. Klubhus med omklædning og bad inkl. håndklæde. Nyd en forfriskning eller et måltid i Golfcaféen.

Sindal Golfbane er en smuk og veldholdt 18-huls bane i en flot og afvekslende natur beskyttet mod vestenvind. Banen er kuperet, af meget høj kvalitet og med særdeles velholdte greens. Gode træningsfaciliteter og 9 hullers par 3 bane. Klubhus med omklædning/bad, proshop, samt automater til toast og kolde/varme drikke.

Book Golf-feriepakker med overnatning på Hotel Phønix i Hjørring

Hjørring Bowling og GokartCenter

Et af Nordjyllands største underholdningscentremed 14 bowlingbaner og børnebowlingbaner. Indendørs gokartbane i to etager. Restaurant med gode tilbud f.eks Bøf & Bowling og buffet. Billiard/Pool-borde, spillehal og airhockey. Midnats-/partybowling med kæmpe lysshow og discomusik hver fredag og lørdag.

Massage-Nord

Forkæl dig selv med en lækker behandling hos Massage-Nord. Der kan vælges imellem forskellige massage behandlinger, peeling af fødderne ved Doktorfisk eller prøv en tur i den infrarøde sauna. 

Vandhuset Park Vendia

Er du til Wellness kan vi anbefale et besøg i Vandhuset Park Vendias wellnessafdeling. Her finder sjælen ro og styrke. Der er også mulighed for at svømme i husets store 50 meter bassin med 8 baner. Funafdeling for større og mindre børn bl.a. med 60 m vandrutschebane. Bassin med 30 grader varmt vand. 

Hjørring Bibliotek

Biblioteket i Hjørring ligger i shoppingcentret Metropol. Gratis adgang til lån af pc og trådløst net. Stort og indbydende børnebibliotek med rutschebane og område til småbørn. Spændende arrangementer året rundt for hele familien. Besøg også Café lige efter bogen, hyg dig og få et inspirerende frikvarter i et lækkert designet miljø.

Fiskeri

Dvergetved Søpark er 22.000 kvm Put & Take søer smukt beliggende på hævet havbund fra tidlig stenalder. Parkeringsplads ligger lige ved søerne. Der udsættes dagligt regn- og guldbueørreder. Grejbutik forefindes. 

I Uggerby Å findes en stor bestand af havørred, bækørred, ål, skalle og gedde. Uggerby å's havørredstamme er unik på grund af dens størrelse. Gennemsnitsvægten ligger på ca. 5 kg, og der fanges hvert år fisk op til 10 kg. Sportsfiskerforeningen for Hjørring og Omegn har ca. 50 km fiskeret ved åen. Ved åen er fiskeretten markeret med grønne pæle. Fiskekort samt Statens Fisketegn skal medbringes og forevises på forlangende af fiskeribetjente, lodsejere eller medlemmer med gyldigt medlemskort. Åen er fredet fra 16. november til 15. januar. Nedfaldsfisk er fredet til 1. april.

Del denne side

Hærvejen - tur i Jylland

Hærvejen - hele vejen op gennem Jylland

Tag på vandre- eller cykeltur på Hærvejen, der går hele vejen op gennem Jylland og ender i Frederikshavn og Hirtshals.

Hjørring Citybike

Tag en bycykel, når du ønsker det. Frigør cyklen fra stativet med en 20'er. Når cyklen returneres evt. til en anden bycykelstation, får du 20'eren tilbage. Herved kan du transportere dig rundt i byen på en grøn måde og helt gratis. Placeringen af cyklerne fremgår af et bykort fastgjort på cyklerne, kortet kan også downloades her.Citybike Hjørring

Kanotur på Uggerby Å

Lej kanoer og oplev naturen fra vandsiden. Kanosejlads på Uggerby Å er en sjov oplevelse for hele familien. Lej kanoen hos Sindal Camping og Kanoudlejning. Når der skal provianteres ellers ses på landskabet i området er der mulighed for at låne en kanobike med anhænger. Lån af kanobike fungerer efter samme princip som lån af en citybike.

I Sindal findes cyklerne ved en station hos Sindal Camping og Kanoudlejning, ved Marinaen og centralt på torvet i centrum. I Mosbjerg er cyklerne placeret på disse steder: en station på kanooptagepladsen ved åen, en station ved Højen info. Center og en station ved Bjørnager.Kano på Uggerby Å

Hjørring Fodboldgolf

Fodboldgolf er en kombination af minigolf og fodbold, hvor du skal passere sjove forhindringer og skyde bolden i hul på færrest mulige forsøg.
Kom ud i naturen, det er masser af sjov for unge som ældre og du har 18 baner/huller at boltre dig på.Hjørring Foldboldgolf

Dana Cup

Dana Cup Hjørring startede i 1982 og i 2017 afvikles turnering nummer 36.  I 1982 deltog 222 hold og i dag bydes der velkommen til mere end 1.100 hold fra 45 nationer.

Dana Cup er Danmarks største sportsbegivenhed og verdens tredje største ungdomsfodboldturnering.

Mountainbike i skov

Hold aktiv ferie i Toppen af Danmark

Vær aktiv i din ferie. Lej en kano, en cykel eller tag på en guidet ridetur og oplev naturen på nært hold.