Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Levende året rundt

Hjørring er en meget levende handelsby, der indbyder til shopping hele året rundt. Den lange gågade snor sig gennem Hjørrings centrum. Her ligger butikker side om side med caféer og restauranter.

Sindal er en hyggelig by, der altid summer af liv. Der er gode butikker, hyggelige spisesteder og en masse kunst og skulpturer at se på, når man går gennem gaderne.

Det sker i Hjørring

Hjørring Guide 2016

 

Hjørring Guide 2015

 

Torvet ved Nørregade

Vinter i Hjørring og omegn

I løbet af vintermånederne byder Hjørring området på en række indendørs arrangementer og aktiviteter der frister. Her er inspiration at hente for hele familien.

Play Video

24Hours at the Top of Denmark

Velkommen til ferie på Toppen af Danmark

Kultur og historie

Man kan ikke komme til området uden at blive ramt af kulturen. Museer, teatre, kunst og skulpturer er synlige i byerne og er med til at skabe en helt bestemt stemning.

Hjørring by emmer af historie. Området omkring Nørregade er den ældste del af Hjørring. Her kan man stadig se de gamle bygninger og historiske stræder.

Middelalderkirkerne

Den Gode Historie

Vendsyssel Historiske Museum

Vendsyssel Kunstmuseum

Landskabs- og Landbrugsmuseum

Sjov for hele familien

Få alle oplysningerne til en sjov og underholdende familietur i området, der huskes selv når ferien er slut. Uanset om du er mest til fart over feltet eller en stille eftermiddag med familiehygge, så er der mange tilbud at vælge imellem. 

Brug naturen som familiens legeplads året rundt og få en masse gode udendørs oplevelser med hjem i rygsækken. 

Funcenter Hjørring

Vandhuset - Hjørring Park Vendia

Hjørring Fodboldgolf

City Bike - Hjørring

Dvergetved Søpark

Hjørring Sommerspil

Kamii Sushi & Restaurant

Spis godt

Hjørring, Sindal og Tårs byder på et bredt udvalg af spisesteder og smagsoplevelser. Hele året rundt kan du besøge en af de mange restauranter i området.

Pige i et træ

Aktiviteter

Hele området byder på masser af aktiviteter. I badetøj, i fuld fart, hoppende op og ned, med golfkøllen eller en paddel i hånden? Uanset hvad du bedst kan li' så kan du altid finde en sjov aktivitet for hele familien.

Hjørring Bibliotek og Turistservice

Turistinformation i Hjørring og Sindal

Besøg Hjørring Turistservice på Hjørring Bibliotek i Metropol ShoppingCenter, Sindal Turistinformation på Sindal Bibliotek og Vrå Turistinformation på Vrå Bibliotek.

Oplev Hjørring på facebook