Shopping i Hjørring

Hjørring er Vendsyssels største handelsby. Her er alt fra hyggelige gågader, store varehuse til et stort shoppingcenter der ligger i hjertet af Hjørring.

En levende by

Hjørring er en levende handelsby, der indbyder til shopping hele året rundt. Den lange gågade snor sig gennem Hjørrings centrum. Her ligger butikker side om side med cafeer og restauranter. Med den hyggelige Stokbrogade i vest og den brusende Metropol i øst har Hjørring alt hvad shopping-hjertet kan begære. Har du lyst til at slutte aften af med en tur i byen, så finder du alt lige fra diskoteker og værtshuse til en hyggelig aften med live musik på Café Blitz eller Café Ciffy.

Gågademiljø

I Hjørring centrum findes gågaden i Østergade, Strømgade og Stokbrogade. Her findes et væld af spændende butikker og specialforretninger. Shop i en af de eksklusive butikker med smykker, designmøbler og boligudstyr, samt sko og beklædning. I gågaden er der små oaser, som indbyder til afslapning og leg.

Metropol Shoppingcenter

Shop indendørs i Metropol. Her finder du et mix af inspirerende butikker, som indbyder til spændende shopping oplevelser. Foruden specialforretningerne forefindes café,  supermarked, på første sal kan du besøge biblioteket og træne i fitness center.

Bispetorv Bycenter

Nybygget moderne centerområde med stort supermarked og andre større forretninger. Her er gode parkeringsforhold.

Velassorterede supermarkeder

Overalt i Hjørring findes der større og mindre supermarkeder. Her er der rig mulighed for alt fra delikatesser til discountvarer. Supermarkedernes åbningstider varierer, men fra kl. 7 om morgen til kl. 22 om aftenen kan du altid finde et åbent supermarked. Her er et udvalg af supermarkeder i Hjørring: Føtex på Bispetorv, Superbest på Frederikshavnsvej, Rema 1000 på Trollhättanvej og Odinsvej.

Del denne side

Parkering

Der er ca. 2500 offentlige p-pladser i Hjørrings centrum. En del af disse pladser er i afmærkede båse langs kantsten.
Vær opmærksom på, at der er indført tidsbegrænset parkering på nogle parkeringspladser. 
Husk at stille parkeringsskiven!
Der er mest søgning til p-pladserne på hverdage fra kl. 11.00 til 15.00 og på lørdage fra kl. 11.00 til 13.00. 
I Metropol er det muligt at parkere gratis i 3 timer. Også her skal parkeringsskiven indstilles. Hent en gratis parkeringsskive hos Hjørring Turistservice på Hjørring Bibliotek i Metropol.

Åbningstider

Butikkerne i gågaderne har typisk åbent mandag til fredag fra kl. 10 til 17.30 og lørdag fra kl. 10 til 14. I MetropolShoppingcenter har specialbutikkerne åbent mandag fra kl. 10-19 og lørdag fra kl. 10-16. Desuden har butikkerne åbent en række søndage om året. 

Arrangementer i centrum

Hele året rundt er der mange forskellige arrangementer i centrum af Hjørring. Når der afholdes open by night har butikkerne åbent til kl. 22 og der er musik og aktiviteter i gågaden. Her kan du finde Hjørring Handelsstandsforenings aktivitetskalender  Kulturnatten Hjørring

Hjørring Gavekort

Et Hjørring-Gavekort er en fantastisk gaveide, som giver modtageren rigtig mange muligheder. På Hjørring Handelsstandsforenings website finder du en oversigt over, hvilke butikker der tager i mod gavekortet. Gavekortet kan købes i KVICKLY, Superbest, Føtex og på Vendsyssel Historiske Museum.

Krummes tog

Krummes flotte tog er hver lørdag formiddag et fast indslag i bybilledet. Toget kører troligt op og ned ad gågaden med masser af børn ombord. Toget stopper på Springvandspladsen og turen er selvfølgelig GRATIS. Forrest sidder lokomotivfører Krumme i sin flotte røde jakke, høj rød hat og hvide bukser. 

Krummes tog

Shopping-videoklip

Hjørring, Sindal og Tårs byder på et bredt udvalg af spisesteder og smagsoplevelser. Hele året rundt kan du besøge en af de mange restauranter i området.